top of page

Una ruta geolocalitzada

El principal objectiu dels alumnes és assumir el rol de guia turístic i responsabilitzar-se'n tot tenint en compte la ruta geolocalitzada. Cal que sintetitzin la seva experiència perquè els sigui útil per trasmetre-ho a companys més petits.

Fase 1. Orientar-se, observar i explorar: ruta geolocalitzada amb els Ipads.

 

A cada punt d’interès cultural i històric de Vic, s’hi planteja una experiència que amb l'ajuda d'un dispositiu mòbil com és l'Ipad, s'haurà de respondre i resoldre. Es tracta d’intercanviar idees, impressions, i punts de vista fonamentats a través d'actituds dialogants.

2 hores

Vicloc

1 hora

Fase 2. Reflexionar, sintetitzar i crear: el fulletó turístic.

 

En aquesta fase, s'elabora el fulletó turístic detallant-hi la informació històrica i cultural més rellevant de cada un dels punts emblemàtics de la ciutat. Es realitza a partir dels aprenentatges pràctics i vivencials anteriors adquirits, i amb el suport també, de fonts d’informació històriques i culturals presentades en varis formats (audiovisual, escrit, digital…).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fase 3. Aplicar, transferir, simular i col·laborar: guies turístics a Educació Infantil (role playing).

 

Es recrea, s'explica i es viu amb els nens i nenes d’Educació Infantil que també treballen Vic, els punts d’interès històric i cultural que té.

Cada grup d'alumnes de tercer adopta el rol de guia turístic, i es reuneix amb un altre grup d'infantil per col·laborar-hi i compartir-hi les informacions més rellevants de la ciutat. L'intercanvi que es genera enriqueix ambdós agents.

 

bottom of page